Publi: Si no visualitzes correctament aquest correu clica aquí

Fundació l'Alternativa Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

BUTLLETÍ 4 DE FEBRER DE 2019

 

Aquesta setmana

 

Un butlletí especial, perquè la situació política del país és especial. Comença un compte enrere que no sabem  on ens portarà però sí que sabem que marcarà un abans i un després en la societat catalana.  
El que sí sabem és que la propera setmana, a partir del dia 12, comença el judici al Procés, en les persones de Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Raül Romeva,   Quim Forn, Jordi Turull i Josep Rull. Un judici que no s'hauria d'haver produït perquè els problemes polítics requereixen solucions polítiques i no judicials. Uns polítics que porten molt temps, massa, tancats en el que diuen «presó preventiva». Hem vist la cara més venjativa de l'estat. Una situació que hem denunciat en molts butlletins, perquè el tema no és de si som independentistes o qualsevol -ista-. El tema es resumeix en si conformem un ampli front que defensi  els drets democràtics i les llibertats.

D'altres membres de l'anterior Mesa del Parlament, seran jutjats al TSJC. Pel que ens toca més de prop,  es jutjarà  al coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, ex membre de la Mesa del Parlament de Catalunya i patró de la nostra Fundació.

Avui, hem presentat  una campanya pública de suport a Nuet, que expressi la repressió de l'estat front a la voluntat de decidir del poble de Catalunya i les seves institucions, i que mostri la solidaritat transversal del nostre país.
La campanya la impulsem des de la Fundació l'Alternativa i també ens servirà per recollir aportacions econòmiques que ajudin a sufragar el cost de la seva defensa. Moltes persones de diversos àmbits de la societat li donen suport

I seguirem treballant per impulsar un front democràtic ampli. Davant d'aquest fet de transcendència per al país i per a la democràcia cal intel·ligència política i trobar la manera d'aplegar-nos al voltant de la idea de defensa de drets democràtics.

#TotsSomNuet

 
Fundació l'Alternativa

Campanya per sufragar la defensa de Joan Josep Nuet pel judici al TSJC

Davant la repressió, solidaritat!


A partir del 12 de febrer s'iniciarà el judici al Procés, un fet de molta transcendència per al país i per a la democràcia. Pel que ens toca més de prop, també es jutjarà al TSJC al coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet, ex membre de la Mesa del Parlament de Catalunya i patró de la nostra Fundació.
Abans de que s'iniciï el judici, volem presentar una campanya pública de suport a Nuet, que expressi la repressió de l'estat front a la voluntat de decidir del poble de Catalunya i les seves institucions, i que mostri la solidaritat transversal del món sobiranista.
La campanya la impulsem des de la Fundació l'Alternativa i també ens servirà per recollir aportacions econòmiques que ajudin a sufragar el cost de la seva defensa.


Fes la teva aportació aquí: www.fundacioalternativa.cat/campanya-nuet

#TotsSomNuet

Imatge demo Separador Imatge demo

Visualitza el vídeo de campanya

Separador

Aquí

 

A l'agenda

Fundació l'Alternativa

Valors republicans i feminisme


Diàleg amb Montserrat Vilà, patrona de la fundació i presidenta de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere.

Dilluns 11 de febrer a les 18h30

Ateneu Roig: C/ Torrent d'en Vidalet, 34, Gràcia, Barcelona.


Recordeu que si no podeu venir, podeu seguir en streaming la ponència a la pàgina web Facebook de l'Ateneu i ho podreu trobar poc després al canal de YouTube de la Fundació.

Més info

Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

FUNDACIÓ L'ALTERNATIVA

carrer Dr. Aiguader, 10-12, baixos · 08003 Barcelona · Tel. 93 295 54 18

info@fundacioalternativa.cat · fundacioalternativa.cat

Fundació l'Alternativa és membre de  

Fundació l'Alternativa a Twitter

Donar-se de baixa

Creative Commons cc 2017 Fundació l'Alternativa
Si reps aquesta informació és perquè en algun moment ens has facilitat el teu correu electrònic per rebre informació sobre les mobilitzacions i la situació política.

La nostra adreça de correu és: info@fundacioalternativa.cat
La nostra web: www.fundacioalternativa.cat 
I estem a: Dr. Aiguader, 10-12 08003 Barcelona

Pots donar-te de baixa des de l'enllaç "Donar-se de baixa"