Publi: Si no visualitzes correctament aquest correu clica aquí

Fundació l'Alternativa Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

BUTLLETÍ 15 DE FEBRER DE 2021

 

Aquesta setmana

 Dia després del 14F; tot allò que estava obert ja s'ha concretat. L'independentisme representa majoria al Parlament de Catalunya. I ERC primera força. Ni es pot passar pàgina ni el conflicte amb l'estat desapareixerà si no es presenten solucions polítiques; l'Amnistia i el dret a l'autodeterminació estan damunt la taula. Però també un Parlament més d'esquerres. Els del 155 no aconsegueixen imposar-se malgrat que PSC aconsegueixi un bon resultat. L'entrada de VOX al Parlament, ens recorda la faula de "Que ve el llop"!! Ja el tenim a dins. Caldrà una àmplia resposta unitària a cada poble i cada barri. I també des del mateix Parlament. Els pactes poden ser en moltes direccions; veurem com s'aconsegueixen, però són necessaris. La situació del país requereix mirada llarga amb mesures concretes.

Articles

 
Imatge demo Separador Imatge demo


La força dels treballs
 

Separador

Michela Albarello, membre de la Comissió Executiva de CCOO de Catalunya escriu l'article següent sobre les bases de reflexió dels documents congressuals de CCOO, com ara el treball, el feminisme, la lluita contra el canvi climàtic així com la justícia social.

Llegir l'article

Separador


Habitatge, regulació, i la batalla cultural

Separador

Rodrigo Martinez, candidat a doctor en economia per la UB i militant de el moviment per l'habitatge, escriu l'article següent explicant la situació que viu l'habitatge actualment al nostre país i els reptes que haurà d'afrontar en el futur més immediat.

Llegir l'article

 

Destaquem

  Imatge demo

Una concentració

#PROU FEMINICIDIS

Dilluns 15 de febrer 19h
plaça Sant Jaume BCN

El proper 14 de febrer, es celebra el Dia Europeu de la salut sexual, i aprofitant la data, volem fer visible que els drets sexuals i reproductius no estan garantits per totes les dones del món. 

L'associació Stop violències, organitzarà conjuntament amb la Plataforma aquesta acció per fer visible que els drets humans de les dones no estan garantits a Andorra, on l'avortament està penat, i les activistes que lluiten per assolir el dret a l'avortament, estan sent perseguides legalment. 

Podeu participar presencialment a la plaça o seguir l'acte en directe a través de les xarxes socials

Instagram i YouTube


#Més info

Separador Imatge demo

Un llibre


Con pasado y con futuro

Adonio Gonzalez

Quan llegeixes les memòries del camarada Adoni, amb tantes lluites compartides, detencions i presons, camarades i persones conegudes, sembla que hagi viscut diverses vides. Sembla impossible que una sola persona pugui haver passat per tants esdeveniments històrics i haver sobreviscut amb la humilitat que sempre ha demostrat i demostra. 
Llibre publicat per la Fundació Revolució Democràtica.


#Més info

Separador Imatge demo

Una exposició

Dones a les ones
Del 22 d'octubre al 21 de febrer

Des dels inicis de la ràdio a Catalunya, ara fa 95 anys, les dones hi han estat presents i el seu paper ha estat decisiu tot i que poc reconegut.

En les diferents etapes històriques que s’han viscut en aquests anys de ràdio, les dones han maldat per ser-hi i formar-ne part, han lluitat per obtenir el respecte professional, i amb la seva presència han empès les condicions laborals i socials cap a la normalització i l’equiparació de la seva feina amb la dels seus companys.

És per aquests motius que cal posar en relleu la presència de les dones en la història de la ràdio a casa nostra, és de justícia democràtica.

#Més info

Fundació l'Alternativa

 

Campanya per sufragar la defensa de Joan Josep Nuet pel judici al TSJC

Davant la repressió, solidaritat!

El judici serà el 24 i 25 de març.


Fes la teva aportació aquí: www.fundacioalternativa.cat/campanya-nuet

#TotsSomNuet

Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

FUNDACIÓ L'ALTERNATIVA

carrer Dr. Aiguader, 10-12, baixos · 08003 Barcelona · Tel. 93 295 54 18

info@fundacioalternativa.cat · fundacioalternativa.cat

Fundació l'Alternativa és membre de  

Fundació l'Alternativa a Twitter

Donar-se de baixa

Creative Commons cc 2017 Fundació l'Alternativa
Si reps aquesta informació és perquè en algun moment ens has facilitat el teu correu electrònic per rebre informació sobre les mobilitzacions i la situació política.

La nostra adreça de correu és: info@fundacioalternativa.cat
La nostra web: www.fundacioalternativa.cat 
I estem a: Dr. Aiguader, 10-12 08003 Barcelona

Pots donar-te de baixa des de l'enllaç "Donar-se de baixa"