Publi: Si no visualitzes correctament aquest correu clica aquí

Fundació l'Alternativa Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

BUTLLETÍ 12 D'OCTUBRE DE 2020

 

Aquesta setmana

Aquesta setmana volem parlar de la XIII Cursa i Caminada Lluís Companys, que es realitzarà el 17 d'octubre (i 18). Com sabeu es realitza per Commemorar l'Olimpíada Popular del 1936 i el President Lluís Companys.
La Fundació comencem a preparar aquest esdeveniment molts mesos abans. I més enguany, que recordem el 80è aniversari de l'afusellament del President Companys. Aquest any ja vèiem que calia adequar les normes en funció  dels protocols sanitaris de Catalunya. Així, vam començar el setembre, amb els protocols necessaris per fer possible la cursa presencial. Però a mitjans de setembre i veient l'evolució de la pandèmia COVID-19  vam decidir passar-la a format virtual.
La Caminada, com que acull un nombre inferior de persones i no requereix cap complexitat d'organització, es manté presencial.

En aquest mateix butlletí, trobareu totes les indicacions per apuntar-vos a la Cursa (es pot fer des de qualsevol lloc i teniu 48h per fer-la) i la Caminada.

Per altra banda, en aquest butlletí trobareu un article de Josep Ferrer, ex-rector de la UPC i actualment president de l'Associació Laude d'exrectors valorant què representa la sentència judicial al manifest del Claustre de la UB després de la sentència del procés.
Així, doncs, us animem a participar aquest dissabte 17 en la Cursa i Caminada i dilluns 19 en el Dilluns Republicà en què aprofundirem en la persona de Lluís Companys.

Articles

 
Imatge demo Separador Imatge demo

Els jocs oblidats

Separador

Recomanem la lectura d'aquest article resum de David Companyon i Costa, patró de la fundació, del que va ser l'Olimpíada Popular, l'èxit que va tenir i com aquest somni es va veure trencat per l'inici de la guerra civil espanyola.

No deixem que aquest esdeveniment, símbol de la gran capacitat autoorganitzativa de la nostra societat i de l'esport no elitista d'inicis del segle XX, caiguí en l'oblit.

 
Separador

Compromís social contra neutralitat

Separador


Josep Ferrer, Ex-rector UPC; president de Laude (assoc. d'ex-rectors/es) ens escriu aquest article sobre la sentència a la UB.

 "La universitat ha d’involucrar-se en els debats ciutadans defensant els drets fonamentals i les bases científiques, i denunciant les propostes i actuacions que no les respectin."


Llegir l'article

La Cursa i Caminada

 
Fundació l'Alternativa

Aquí en teniu l’enllaç de l'esdeveniment: www.cursacompanys.cat 

L’enllaç de la página web de la Fundació: www.fundacioalternativa.cat 

Per fer les inscripcions 2020: https://cursacompanys.cat/inscripcions/ 

Imatge demo Separador Imatge demo

La caminada

Separador

🛑Com fer-la?

👉La Caminada es mantindrà de manera presencial. Però amb alguns canvis respecte a anys anteriors per tal d'adaptar-la a les mesures sanitàries de contenció de la COVID-19. 

👉El recorregut serà el mateix, però  no farem la volta a l'estadi i no hi entrarem en cap moment.

👉El punt de trobada serà el dissabte 17 d'octubre a les 9h davant la porta principal de l’Estadi Olímpic Lluís Companys (Avinguda de l’Estadi, 50, Barcelona).

👉Allà caldrà organitzar grups petits de participants garantint el distanciament social. No podrem donar cap avituallament.

👉Totes les persones participants hauran de signar un document de declaració responsable, que rebreu pocs dies abans de la trobada per mail, i com ja és costum des de fa uns mesos, portar mascareta i posar-se regularment gel hidroalcohòlic.

👉Recordeu que les inscripcions de la caminada es tanquen el 14 d'octubre per tant us queden pocs dies per fer la vostra inscripció:
AQUÍ

Separador

La Cursa

Separador

🛑Com fer-la?

👉Fes la teva inscripció a: AQUÍ
👉 Descarrega’t el dorsal que penjarem AQUÍ els propers dies i fes-te’l teu posant el teu nom. à Et convidem a compartir una foto teva amb el dorsal a les xarxes socials amb els hashtags #CursaCompanys i 
#CursesVirtuals2020
👉 Descarrega’tl’App viRACE
 al mòbil: 
AQUÍ
👉Mira el vídeo explicatiu de l’App viRACE: AQUÍ
👉 Segueix els passos que t’indiquen i recorda registrar-te a l’App amb el mateix nom de la inscripció i no et caldrà codi d’accés.
👉Un cop dins de la Cursa a l’App, rebràs instruccions per començar i podràs escoltar els àudios que us hem preparat per reproduir al màxim el que hagués sigut la Cursa presencial.
👉IMPORTANT: Si ens fas arribar, fotos, vídeos o àudios de la teva Cursa al mail: 
info@fundacioalternativa.cat podràs aparèixer el vídeo resum de l’esdeveniment que publicarem durant el mes de novembre a la pàgina web de la Cursa.

Aquest any serà una mica diferent, però res ens aturarà! ✊🏻

Imatge demo Separador Imatge demo

La bossa i la samarreta commemoratives

Separador

Aquest any, la bossa i samarreta de la XIII Cursa i Caminada Lluís Companys reten homenatge especial al president per la commemoració del 80è aniversari del seu afusellament.
Podeu fer comanda de la vostra bossa i samarreta amb les vostres inscripcions o enviant una correu electrònica a:
info@fundacioalternativa.cat
Per tal de garantir el respecte de les mesures sanitàries i evitar cues i aglomeracions, la recollida del material es farà durant el mes de novembre amb cita prèvia. 

Separador

Una exposició i una publicació

Separador

Com a homenatge al President Companys en el 80è aniversari del seu afusellament hem publicat una biografia commemorativa, escrita per Lucía Aliagas que regalarem a totes les persones participants de la Cursa i Caminada 2020.
Durant el mes de novembre podreu recollir el vostre exemplar de la biografia i visitar l'exposició commemorativa sobre el President Companys a la seu de la Fundació l'Alternativa.
Per tal de garantir el respecte de les mesures sanitàries i el control de l'assistència cal demanar cita prèvia per poder visitar-la enviant un correu electrònic a
info@fundacioalternativa.cat.

Fundació l'Alternativa

Un homenatge

Comencem el primer DILLUNS REPUBLICÀ d'aquest curs amb la xerrada sobre Lluís Companys que farà Lucía Aliagas, estudiant d'Història a la UAB i escriptora de la publicació commemorativa regalada a la XIII Cursa i Caminada Lluís Companys.


Per tal de garantir el respecte de les mesures sanitàries i el control de l'assistència cal demanar plaça per poder assistir presencialment a l'acte enviant un correu electrònic a info@fundacioalternativa.cat.

La xerrada serà filmada i es podrà veure en streaming a través del compte de Facebook de l'Ateneu Roig i posteriorment al Canal de YouTube de la Fundació l'Alternativa.

#Més info

 

Fundació l'Alternativa

Aquest esdeveniment compta amb la participació de totes aquestes entitats. Sense elles el projecte no seria possible.


Fundació l'Alternativa a Twitter Fundació l'Alternativa a Facebook Fundació l'Alternativa a Youtube

FUNDACIÓ L'ALTERNATIVA

carrer Dr. Aiguader, 10-12, baixos · 08003 Barcelona · Tel. 93 295 54 18

info@fundacioalternativa.cat · fundacioalternativa.cat

Fundació l'Alternativa és membre de  

Fundació l'Alternativa a Twitter

Donar-se de baixa

Creative Commons cc 2017 Fundació l'Alternativa
Si reps aquesta informació és perquè en algun moment ens has facilitat el teu correu electrònic per rebre informació sobre les mobilitzacions i la situació política.

La nostra adreça de correu és: info@fundacioalternativa.cat
La nostra web: www.fundacioalternativa.cat 
I estem a: Dr. Aiguader, 10-12 08003 Barcelona

Pots donar-te de baixa des de l'enllaç "Donar-se de baixa"